2017-02-16

sokak_plazma_kek

DK: „Nemzeti konzultációba” menekülne a kormány – Meghökkentő méreteket ölt Orbán Viktor gyávasága

Mivel a népszavazás a liberális demokráciák luxusa, illiberális kormányunk inkább bejelentette az újabb nemzeti konzultációkat. Orbánék megint propaganda-kérdőíveket postáznának milliárdokért a magyar állampolgároknak, hogy aztán önelégülten bejelentsék: az emberek minden nem fontos dolgot úgy akarnak, ahogy az éppen van.

Elképesztően szánalmas, hogy Orbán Viktor hogyan menekül a magyar nép meghallgatása elől. Ha kell, kopasz verőlegények akadályozzák meg, hogy az emberek döntsenek a vasárnapi boltbezárásról, ha kell, érdektelen kérdésekben rendeznek álnemzeti hacacárét. A cél persze mindig az, hogy az emberek a fontos kérdésekben maradjanak csöndben.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor épp a napokban bizonyítja, hogy minden idők leggyávább magyar miniszterelnöke. Nem csak vitázni nem mer, nem csak újságírók közelébe nem mer menni, még a saját népét sem meri népszavazáson megkérdezni. A DK azt javasolja a kormánynak, hogy jó sok nemzeti konzultációs ívet nyomtassanak, hogy Orbán Viktor alaposan be tudja magát ásni a kupac alá, akár egy üregi nyúl.

DK sajtóiroda