| | SZERVEZETI KERESŐ | KAPCSOLAT
WEBSHOPBalog Zoltánnak mennie kell!
kövess minket!


hírlevél
2017-07-13

balog zoltán

Balog Zoltánnak mennie kell!

Meghalt az a gyermek, akit a Kardiológiáról kellett a Heim Pál Kórházba szállítani nyitott mellkassal, mert a kardiológián nem volt CT. Mindez pár nappal a kórházi fertőzéses újszülött tragédiája után történt. Balog Zoltán “emberminiszter” lekezelő, pökhendi megjegyzést tett, hogy “inkább örülni kéne, hogy másik kórházban van Computer Tomográf.
Az arrogancia és a cinizmus sem fedheti el, hogy az Orbán-kormány pénzt vont el az egészségügytől, magára hagyták a mentősöket, orvosokat, ápolókat. Hiányoznak a háziorvosok, kezdő doktorok szabályellenesen ügyelnek a sürgősségi osztályokon, másutt egész osztályok bezártak már.
Balog embertelen miniszternek  le kell mondania. Ha csak az egészségügy tönkretétele lenne az Orbán-kormány egyetlen bűne, már akkor is bukniuk kellene. Nem fideszes elitnek készülő szuperkórházra van szükség, hanem tisztességes betegellátásra, hogy egy év alatt ne haljon meg 32 ezer ember amiatt, mert a Orbán és haverjai nem gondoskodtak a megfelelő egészségügyi szolgáltatásról.

Gréczy Zsolt szóvivő, DK