FRAKCIÓ SZERVEZETI KERESŐ KAPCSOLAT
WEBSHOPÍme a közlemény Tiborcz Istvánról, amit az MTI is kiad
kövess minket!


hírlevél
2018-02-12

orbán ráhel és tiborc istván

Íme a közlemény Tiborcz Istvánról, amit az MTI is kiad

T. István saját lábán álló vállalkozó innovatív (nem Elios, csak úgy, simán innovatív) üzleti módszerét egy dél-alföldi nagyváros később magas kormányzati pozícióra emelkedő polgármesterével, L. Jánossal dolgozta ki. Közvilágításukat EU-forrásból fejleszteni kívánó önkormányzatokra épül, köztük L.-ére, ami elsőként szerződött erre T. sem tőkével, sem tapasztalattal nem rendelkező cégével. A többinek már csak egy olyan céget kellett megbíznia a pályázat kiírásával, amelynek tulajdonosa T. üzlettársa.

Sajnos az Unió rossz szemmel nézi az ilyet és a teljes támogatás visszafizetését követeli. Indokolt hát, hogy a kormány szabadságharcot hirdetett az EU ellen. Az oroszok ugyan nem adnak ingyen pénzt, csak kölcsönt, borsos kamatra, de legalább nem kérdezősködnek – visszafizetniük meg úgyis az adófizetőknek kell.

A fiatal vállalkozó üzletelt ezen kívül M. György közgazdász MNB-alapítványával, apósa vacsorapartnerével, az azóta elhunyt, pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása miatt körözött G. Pharaonnal, és megvette a keszthelyi yachtkikötőt is.

T. magánélete rendezett: felesége O. Ráhel egy közismert, magas pozíciót betöltő közéleti személyiség lánya, de ennek üzleti sikereihez semmi köze.

A Demokratikus Koalíció ezúton is gratulálni kíván a fiatal vállalkozónak, és sürgeti a kormányt, hogy állami kitüntetéssel ismerje el érdemeit a nemzeti nagytőkés réteg megerősítésében.
DK Sajtóiroda