FRAKCIÓ SZERVEZETI KERESŐ KAPCSOLAT
WEBSHOPHírt hamisít a Magyar Idők – A kormány retteg a népszavazás érvénytelenségétől
kövess minket!


hírlevél
2016-09-30

fullsizerender

DK: Hírt hamisít a Magyar Idők – A kormány retteg a népszavazás érvénytelenségétől

Az állampárti Magyar Idők „A DK migránsokat költöztetne Miskolcra” című cikkben folytatta a kormányzati bérrettegést az álnépszavazási kampányban. A Fidesz annyira fél a vasárnapi álnépszavazás érvénytelenségétől, hogy a propagandaosztály bármilyen hírt meghamisíthat, akár soha el nem hangzott mondatokat adhat ellenzéki politikusok szájába.

Tompa Sándor, a DK miskolci szervezetének elnöke egyetlen szóval sem állította, hogy menekülteket fogadna be Miskolcon, a jobboldal migránsapokalipszissel riogató alternatív valóságát azonban nem zavarta ezen aprócska tény. A magyar jobboldal ma már olyan mélyre süllyedt a hírhamisítás bugyraiban, hogy arra Rákosi Mátyás is büszkén csettintene.

A Demokratikus Koalíció mindenkit figyelmeztet: a Magyar Idők gátlástalan hírhamisítása azt jelenti, hogy az Orbán-kormány nagyon fél a vasárnapi kudarctól. A DK szerint az ilyen gátlástalan hazudozás csak megerősítés azok számára, akik úgy gondolják: vasárnap távolmaradással utasítják el az Orbán-kormányt. Ha az EU-ellenes álnépszavazás érvénytelen lesz, az megkérdőjelezhetetlen kudarc lesz Orbán Viktor és a Fidesz számára.

Gréczy Zsolt
szóvivő
DK