| | SZERVEZETI KERESŐ | KAPCSOLAT
WEBSHOPDK: Hozzák nyilvánosságra az Orbán-Pharaon találkozó részleteit!
kövess minket!


hírlevél
2017-02-16

_DSC0011

DK: Hozzák nyilvánosságra az Orbán-Pharaon találkozó részleteit!

Súlyos botrányokon van túl a külügy. Előbb az derült ki, hogy orosz bűnözők és kémek is belépőt kaphattak az EU-ba a moszkvai magyar vízumközponton keresztül. Most azt is megtudtuk, hogy a terrorizmus támogatásával vádolt Ghait Pharaon azért kapott vízumot, hogy Orbán Viktorral találkozzon. A folytatást ismerjük: a szaúdi bűnöző számtalan milliárdos üzletet kötött a miniszterelnök családjával.

„Ha Magyarországra jössz, hozz pénzt Orbán Viktornak!” – ez lenne az Orbán-kormány egyetlen hiteles plakátja. Magyarországra ugyanis terroristák, kémek, bűnözők és gyakorlatilag bárki beléphet, ha milliárdokat hoz Orbán Viktornak. Ez történt a 25 éven át körözött Pharaonnal is. A nemzetközi bűnöző azért kaphatott vízumot, mert a külügy és a hatóságok tudták, hogy Orbán Viktorral fog találkozni. Magyarország védelme tehát egy pillanatig sem merül fel a hatóságokban, ha

Orbán Viktor milliárdokat kereshet a találkozón.
A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a külügynek és a hatóságoknak fontosabb volt az Orbán-család zsebe, mint Magyarország biztonsága és ezért egy terroristát is beengedtek az országba. A DK követeli, hogy hozzák nyilvánosságra az Orbán-Pharaon találkozó jegyzőkönyvét! Az embereknek joga van tudni, hogy miről egyeztetett a miniszterelnök egy bűnözővel.

Ara-Kovács Attila
külügyi kabinetvezető
DK