DK: A CBA is részesül a Várnegyed ellopásából – 2018 után minden ilyen esetet ki fogunk vizsgálni!

2017-04-20

zsóka

A Fidesznek nem elég, hogy Orbán Viktor 200 milliárd forintért költözik a Várba, valamint a fideszes nómenklatúra az egész Várnegyed ellopásán munkálkodik. Az Index írta meg, hogy a kormányközeli CBA áron alul, fillérekért kapott üzlethelységet az első kerületben, a Várnegyedben.

“Még szerencse”, hogy így történt, hiszen az üzletlánc saját erejéből, politikai hátszél nélkül már régen elbukott volna egy tisztességes piaci versenyben. Ilyen az, ha valaki tehetségtelen, de közel áll a Fideszhez, ezért áron alul jut üzlethelységhez, miközben a konkurenseit adminisztratív módszerekkel igyekeznek ellehetetleníteni. A “kedvezmény” most az első kerületiek zsebéből fog hiányozni.

A Demokratikus Koalíció 2018 után minden ilyen esetet ki fog vizsgálni! A DK szerint felelősségre kell vonni azt a városvezetést, amely a haveroknak árusítja ki a Várnegyedet, milliárdos károkat okozva a kerületnek. A DK szerint a fideszes vállalkozóknak fel kell készülniük, hogy 2018 után tisztességes versenyben kell helyt állniuk, hiába szerveznek a Fidesznek Békemenetet.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője