| | SZERVEZETI KERESŐ | KAPCSOLAT
WEBSHOP2018-ig ne kezdjék el építeni az etyeki szállodákat, mert úgyis vissza fogjuk venni a közpénzt!
kövess minket!


hírlevél
2017-05-19

etyek

DK: 2018-ig ne kezdjék el építeni az etyeki szállodákat, mert úgyis vissza fogjuk venni a közpénzt!

Sajtóhírek szerint milliárdos állami támogatással, Felcsúttól nem messze, Etyeken épül meg az ország első hatcsillagos szállodája, 3 háromcsillagos és 3 négycsillagos szállodával együtt. A miniszterelnöki Disneyland legújabb luxusberuházásait nem a Mészáros Lőrinc számláján pihenő 120 milliárd forintból, hanem egy 2300 millió forintos állami támogatásból építik fel. Szintén közpénzből épül egy pezsgőmúzeummal egybekötött élményfürdő és egy Rubik-kocka tematikájú Hungarikum-fürdő is, bármit is jelentsenek ezek.

Mindent elmond az Orbán-kormány céljairól, hogy amíg nincs az országnak egy egészségügyi vagy oktatási minisztere, addig az Etyek-Felcsút-Bicske térségnek a fejlesztésére külön miniszterelnöki biztost tart fenn a kormány. Ha jövőre nem küldjük a történelem szemétdombjára ezt a kormányt, előbb lesz Felcsúton űrközpont, mint kréta az iskolákban vagy gyógyszer a kórházakban.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a 2018-as választásokig ne kezdjék el felépíteni az etyeki luxusszállodát! Ha ugyanis a demokratikus ellenzék jövőre leváltja a kormányt, akkor a pénzt sokkal könnyebb lesz visszavenni, mint eladni pár felesleges és félkész szállodát! A DK természetesen kíváncsian várja, hogy a kormánynak van-e épeszű magyarázata a beruházásra.

Ráczné Földi Judit, elnökségi tag, DK